dimarts, 25 de maig del 2010

XERRADA




La xerrada que ens va oferir la Sra. Claudia Truzzoli, va resultar molt interessant, el títol "Soc dona i estic be amb el meu cos", ja ho diu casi tot, però les seves reflexions encara ens ho van fer veure mes clar.
La participació va ser bona, i com veieu a les fotos, juntes varem disfrutar d'un petit aperitiu, que va donar peu a continuar xerrant una mica mes.

Us adjunto el currículum de la Sra. Truzzoli, perquè crec que aixi entendreu mes les que no vareu poder assistir, la força de les seves paraules .

. Psicòloga i psicoanalista feminista. Presidenta de la Junta de la Secció de Psicologia de les Dones del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya i Balears. Pertany al al programa Dones, Salut del CAPS i a la Xarxa de Dones professionals de la salut( REDCAPS) . Experta en conferències i tallers a grups de dones sobre la salut de les dones des d’una perspectiva de gènere: Dones grans, sexualitat, estereotips de gènere, erotisme femení, violència contra les dones..., Autora del llibre El Sexo bajo sospecha i de nombrosos articles. Investigadora i formadora experta en aquests temes. Terapeuta clínica durant més de 35 anys.