dimarts, 25 de maig del 2010

ASSISTÈNCIA A ESDEVENIMENTS



El passat 13 d'Abril es va celebrar la 1ªtrabada de Federacions de dones del camp de Tarragona, hi varen assistir dues de les membres de la junta la Roser i la Isabel Mª, la trobada va ser tot un èxit, van assistir a diferents actes, entre ells una xerrada a càrrec de la Sra. Magda Oranich ( advocada i política catalana, llicenciada en dret i periodisme).
També els hi varen oferir una actuació musical i una obra de teatre, com podeu pensar,s'ho varen passar molt bé,; la Roser i l'Isabel estan disposades a tornar-hi l'any vinent.

També es va assistir el dissabte 8 de Maig en la Caixa Fòrum de Tarragona a la sessió plenària del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Hi varen assistir com veieu a les fotos la MªLluisa i la Felicitat, també membres de la nostra junta. Els actes no van ser tant divertits con els anteriors, (bàsicament tot varen ser parlaments de les representants de les diferents federacions de Catalunya).Pèro ens varen explicar coses força interessants.

Com veieu les membres de la nostra junta estan força ocupades i perquè no dir-ho molt implicades en tots els esdeveniments, que es porten a terme en les nostres comarques.