dimecres, 12 d’abril del 2017

VOLS ESTAR AL DIA DEL QUE FAN LES DONES ?

 Dones al dia, una eina de l'Institut Català de les Dones


L'Institut Català de les Dones organitza activitats i dóna suport a nombroses actuacions en favor de l’equitat de gènere que es porten a terme des de les associacions de dones, ens locals, universitats i entitats diverses. Per això posa a disposició de la ciutadania l’agenda Dones al Dia, una eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les polítiques, temes o equitat de gènere.


També difon periòdicament activitats de l’agenda, és important donar d'alta les activitats que es fan per a fer-ne difusió i crear xarxes de contactes entre dones, tant del Baix Camp, com de la Província, o de tot Catalunya 
Qui vulgui rebre aquest butlletí i altres activitats que es difonen per correu electrònic es pot subscriure a través del següent FORMULARI (http://88.2.49.216/donesaldia/ ).


Si vols accedir a l'agenda, fes un clic AQUÍ : Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya (http://88.2.49.216/donesaldia/ )



FES UNA CERCA, I SABRÀS QUE FAN BEN A PROP TEUÍ : Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya (http://88.2.49.216/donesaldia/ )


En petit i cursiva posar: 
Dones al dia no farà difusió d'activitats que tinguin com a objectiu promocionar demostracions comercials. L'Institut Català de les Dones no es fa responsable de les dades aportades per les associacions i institucions. Per comprovar que les dades d’una activitat són correctes caldrà contactar sempre amb l'entitat organitzadora.